-72%
Portofel Rahely El Torro 17

Portofel Rahely El Torro

Brandul Rahely este inscriptionat pe portofel, atat in exterior cat si in interior.

Va oferim garanție de 2 ani

Dimensiuni: 11 cm x 10 cm x 1,5 cm

Dacă dorești ca portofelul comandat să fie personalizat cu un text, poți alege din 50 de texte care le-am adunat noi, sau poți introduce în căsuță textul tău.

 

349 lei 99 lei

Personalizare 1

Te rugăm să încarci poza
Nu este o poză validă
Preț produs
Total opțiuni suplimentare:
Total comandă:

Portofelul Rahely El Torro este un portofel asa cum fiecare barbat ar trebui sa-l poarte: de calitate si foarte elegant. Este un portofel simplu insa special, datorita faptului ca apartine unui brand renumit pentru produsele sale de inalta calitate. Drept urmare, calitatea inspirata de acest accesoriu este la un nivel inalt.

Este realizat din piele Turcia naturala, cusut  la mașina ceea ce inseamna ca este un portofel rezistent care isi va pastra aspectul atragator o perioada indelungata de timp. Compartimentarea din interior este si ea foarte atragatoare. Exista suficiente spatii pentru bani, documente si alte lucruri. Vei avea acces la ele foarte rapid si vor fi pastrate in inalta siguranta.

Culori disponibile:

1- maro

2- negru

3- bleomarin

Cadouri cu suflet, asa le spunem noi. Pentru ca fura zambete, starnesc emotii si infatiseaza cele mai frumoase amintiri.

Toate modelele Rahely Stories se pot personaliza cu poza si textul dorit. Iar acum le gasesti la super reduceri.

Imagineaza-ti bucuria celor dragi, atunci cand vor primi un astfel de cadou. Poti alege din mai multe culori si gravura nu se sterge in timp.

 

Dupa plasarea comenzii, va vom contacta pentru detaliile legate de personalizarea produsului.

Portofel Rahely El Torro 33 Portofel Rahely El Torro 34 Portofel Rahely El Torro 35 Portofel Rahely El Torro 36 Portofel Rahely El Torro 37 Portofel Rahely El Torro 38 Portofel Rahely El Torro 39 Portofel Rahely El Torro 40

Vezi diferențele intre Portofelul Rahely El Torro și Portofelul Rahely Casual

Vezi Portofelul Rahely Casual:

 

 

Culoare

Albastru, Cappucino, Gri, Maro Deschis, Maro Inchis, Negru, Verde, Vișiniu

Text Personalizare

A family can develop only with a loving woman as its center., Ești soțul și tăticul perfect Te iubim mult tati !, Familia este locul Unde viata incepe Si iubirea nu se termina Niciodata! Te iubim mult Tati, Familia noastra este O corabie a Dragostei. Tu esti cel mai bun capitan Din intreg universul! Te iubim Tati !, Family is not an important thing. It's everything., Family means putting your arms around each other and being there., Ne imbratisezi cu iubirea ta, Ne ingrijesti prin bunatatea ta, Ne ocrotesti prin intelepciunea ta, Esti totul pentru noi! Te iubim Tati !, Nu iti alegi familia. Aceasta este un dar al lui Dumnezeu pentru tine, asa cum tu esti unul pentru ea. Te iubim Tati!, Poate ca pentru lume Ești doar o persoana Dar pentru noi Ești întreaga lume Te iubim mult tati !, Sa ai un loc unde sa mergi înseamnă casa, Sa ai pe cineva pe care sa iubești înseamnă familie, Sa le ai pe amândouă înseamnă binecuvântare! Te iubim mult tati!, ALT TEXT CARE AM SA IL ADAUG IN DESCRIEREA COMENZII

Be the first to review “Portofel Rahely El Torro”