-29%
portofel personalizat piele rahely

Portofel Rahely Unisex

Brandul Rahely este inscriptionat pe portofel, atat in exterior cat si in interior.

Va oferim garanție de 10 ani

Dimensiuni: 9 cm x 18,5cm x 2cm

Dacă dorești ca portofelul comandat să fie personalizat cu un text, poți alege din 50 de texte care le-am adunat noi, sau poți introduce în căsuță textul tău.


449 lei 319 lei

Personalizare 1

Te rugăm să încarci poza
Nu este o poză validă
Preț produs
Total opțiuni suplimentare:
Total comandă:

Portofelul Rahely Unisex este un portofel modern și elegant cu un design special, pe care fiecare bărbat puternic ar trebui sa îl poarte: de calitate si foarte rezistent.

Este un portofel cu un design special pentru cei care sunt obișnuiți sa poarte mai multe bancnote la ei (șoferi, barmani etc) sau pentru a purta telefonul in portofel. Intra peste 100 de bancnote fără sa afecteze designul portofelului.

Este un portofel care se transmite din generație in generație datorită faptului ca este cusut manual și testat sa reziste foarte mulți ani iar datorita faptului ca apartine unui brand renumit pentru produsele sale de inalta calitate, îl face sa fie un portofel foarte căutat.

Realizat din piele naturala de bovina, grosime de 1.4-1.8 mm, cusut manual, ceea ce inseamna ca este un portofel rezistent care isi va pastra aspectul atragator și vintage o perioada indelungata de timp. Compartimentarea din interior este simpla dar perfect gândită pentru orice nevoie.

Acesta are in interior doua buzunare separate de bancnote și 8 buzunare pentru carduri.

Vei avea acces la ele foarte rapid si vor fi pastrate in inalta siguranta.

Cadouri cu suflet, asa le spunem noi. Pentru ca fura zambete, starnesc emotii si infatiseaza cele mai frumoase amintiri.

Toate modelele Rahely Stories se pot personaliza cu poza si textul dorit. Iar acum le gasesti la super reduceri.

Imagineaza-ti bucuria celor dragi, atunci cand vor primi un astfel de cadou. Poti alege din mai multe culori si gravura nu se sterge in timp.

Dupa plasarea comenzii, va vom contacta pentru detaliile legate de personalizarea produsului.

Culoare

Albastru, Maro Deschis, Negru

Text Personalizare

A family can develop only with a loving woman as its center., Ești soțul și tăticul perfect Te iubim mult tati !, Familia este locul Unde viata incepe Si iubirea nu se termina Niciodata! Te iubim mult Tati, Familia noastra este O corabie a Dragostei. Tu esti cel mai bun capitan Din intreg universul! Te iubim Tati !, Family is not an important thing. It's everything., Family means putting your arms around each other and being there., Ne imbratisezi cu iubirea ta, Ne ingrijesti prin bunatatea ta, Ne ocrotesti prin intelepciunea ta, Esti totul pentru noi! Te iubim Tati !, Nu iti alegi familia. Aceasta este un dar al lui Dumnezeu pentru tine, asa cum tu esti unul pentru ea. Te iubim Tati!, Poate ca pentru lume Ești doar o persoana Dar pentru noi Ești întreaga lume Te iubim mult tati !, Sa ai un loc unde sa mergi înseamnă casa, Sa ai pe cineva pe care sa iubești înseamnă familie, Sa le ai pe amândouă înseamnă binecuvântare! Te iubim mult tati!, ALT TEXT CARE AM SA IL ADAUG IN DESCRIEREA COMENZII

Be the first to review “Portofel Rahely Unisex”